• Wysokowęglowy nóż japoński Sashimi 33cm Tojiro

Symbol: F-911

Wysokowęglowy nóż japoński Sashimi 33cm 

Brak towaru
1129.00
Wpisz swój e-mail
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 0
Kurier (Pobranie) 0
Odbiór osobisty 0
Kurier 0
Paczkomaty InPost 12
Poczta Polska 15
Poczta Polska (Pobranie) 20
Dostępność Brak towaru
Zostaw telefon

Nóż japoński Sashimi 33 cm. Ostrze wykonano z najwyższej jakości stali wysokowęglowej Shirogami #2 (szlif jednostronny) o twardości 62 +/-1 HRC. Noże Tojiro są bardzo ostre, taki nóż musi być w zasięgu każdego szefa kuchni i amatora.

Nóż przeznaczony do plastrowania i filetowania mniejszych i większych ryb, a także do obróbki mięsa. Noże Tojiro mają wytłoczone logo producenta.

Zalety:

  • Materiał: najwyższa jakość stal wysokowęglowa Shirogami #2 (szlif jednostronny)
  • Wygodna rękojeść wykonana z dębowego drzewa, zakończona pierścieniem 
  • Twardość ostrza 62 +/-1 HRC
  • Nóż jest lekki i ostry

Informacje o produkcie:

  • Producent: Tojiro
  • Kolor: czarny
  • Wyprodukowane w Japonii
  • Noże do codziennego użytku
  • Noże na lata
  • Zmywarka: Nie zaleca się
  • Waga noża Tojiro: 235g
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci